duminică, 17 iunie 2012

Adio, Gradinita!

Adio, Gradinita! Slideshow Slideshow: TripAdvisor™ TripWow ★ Adio, Gradinita! Slideshow Slideshow ★ to Bucovăţ (near Izvin). Stunning free travel slideshows on TripAdvisor

                              Dragi copii, stimați părinți,

       Se pare că am ajuns la finalul unei etape de viață, plini de bucurie și voioșie. Acest final este de fapt un nou început pentru micii școlari care vor pași, cu timiditate, din toamnă spre un nou univers.
       Am petrecut împreună patru ani frumoși încărcați cu bogății sufletești, emoționale, relaționale și informaționale.
       Copiii dumneavoastră vor rămâne în amintirea mea, mă despart cu greu de ei,  dar și cu bucurie pentru că am reușit să le formez abilitățile necesare pentru a fi adaptați la solicitările cu care se vor confrunta în viitor.
       Cineva spunea foarte frumos, că profesia de educător se aseamănă cu cea de bijutier. Obiectul de lucru al acestora este diamantul, piatra cea mai scumpă, cea mai prețioasă și cea mai nobilă. Din mâinile lor, prin șlefuire și migală, cu trudă, cu bucurie se creează adevarate nestemate. Copiii dumneavoastră sunt aceste bijuterii, pe care astăzi vi le ofer înapoi; aveți grijă de ele, iubiți-le, petreceți timp cu ele - Mâine nu vor mai fi ale noastre!
        Vă doresc succes vouă, părinților, iar vouă, dragilor, vă spun - Să nu uitați cât de speciali sunteți, să fiți ascultători, prietenoși și plini de viață ca întotdeauna.
        Ca semn de mulțumire, vouă, părinților, vă oferim micul nostru repertoriu care sperăm să vă umple inima de bucurie!

                                       Cu multă dragoste, educ. Mioara Barbu





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu