miercuri, 19 decembrie 2012

Moş Crăciun, bine-ai venit! - serbare de Crăciun

 

Hristos se naşte,
Domnul coboară,
Îngerii-i cântă,
Magii-l adoră.
Păstori aleargă,
Ieslea-nconjoară,
Mari minuni se întâmplară!
       In ziua de 19 decembrie 2012, ne-am adunat cu mic cu mare, în sala Căminului Cultural din Bucovăț pentru a da startul celei mai frumoase serbări a anului  dedicată praznicului Nașterii Domnului.  
      Pentru a aduce mai aproape spiritul sărbătorilor de iarna, elevii au interpretat colinde si au rostit urări tradiționale de Crăciun.
Programul a fost divers: poezii, colinde, dans, muzică şi invitaţi speciali – formația de dansuri populare din Bucovăț, condusă de dl. Ciprian David.
     Deschiderea serbării a aparţinut corului claselor gimnaziale, pregătit de d-na prof. Nicoleta Pantea. Mai apoi o mulțime de elevi din fiecare clasă a școlii, aşezaţi unul lângă altul, au redat prin poezie şi cântece, semnificaţia religioasă a Crăciunului. Prezentatorii noștri, d-na prof. Mariana Poenaru și elevul Laurențiu Cinca din cls. a VII-a, au creat  o atmosferă magică în care s-a simţit pe deplin spiritul Crăciunului. La final, nici Moș Crăciun nu s-a lăsat mai prejos și, bucuros de cele văzute, a dăruit tuturor copiilor participanți la serbare, cadouri frumoase si mult așteptate.
        Mulţumiri profesorilor organizatori:  Diana Popescu, Ionela Iorga, Loredana Engelmann, Daniela Țocu, Minerva Rădoiu, Nicoleta Pantea și Mariana Poenaru.

 











 











 


 

















 





 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu