duminică, 16 iunie 2013

"Copiii - florile noastre" - serbare de sfârşit de an

Serbarea Gradinitei, Iunie - 2013 Slideshow Slideshow: TripAdvisor™ TripWow ★ Serbarea Gradinitei, Iunie - 2013 Slideshow Slideshow ★ to Comuna Bucovăţ (near Izvin). Stunning free travel slideshows on TripAdvisor

Emoţie, personaje din poveşti și prilej de bucurie pentru copiii de la Grădinița cu Program Normal Bucovăț și de încântare pentru părinții acestora, serbarea de sfârşit de an a avut loc în ziua de 16 iunie, la Căminul Cultural din localitate.
Pe scenă au urcat micii artiști ai grădiniței, prinți și prințese și au încântat spectatorii cu evoluţia lor: un dans popuplar românesc, un vals vienez adaptat vârstei preșcolare, un dans al florilor, un dans modern cu bețișoare și panglici. La finalul serbării, grupa pregătitoare  a spus „Adio, Grădiniță!“, luându-și astfel rămas bun de la cei patru ani petrecuți în mijlocul jucăriilor.
Cu emoții, copiii și educatoarele au mulțumit în acest fel părinților pentru înțelegerea, respectul și buna colaborare.
Cadrele didactice, Barbu Filoteia și Meda Maria Valentina, le-au urat copiilor vacanță frumoasă, drum bun boboceilor clasei pregătitoare, iar părinților putere de muncă, sănătate și multă răbdare pe mai departe, în munca de părinte.





















Felicitari, copii!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu