sâmbătă, 1 iunie 2013

1 Iunie 2013


Te iubesc, copile!

Copilul Meu, să înţelegi aş vrea,
Că nimeni nu se va putea atinge
De al tău suflet, sau de viaţa ta,
Căci focul Meu,... pe loc l-ar stinge.
                                                   Sursa : www.resursecrestine.ro/poezii

Să fii copil……. este atunci când râzi, te bucuri, eşti fericit. Să fii copil, …… este să te joci, să nu ai griji…Calitatea sufletului copilului este nealterată. Sinceritatea si puritatea lui  ne impresionează. Voia bună, surâsul gingaș al copiilor sădește în noi speranța de mai bine. 
Prin gingăşia lor copiii sunt uşor de iubit. Nu poţi să nu-i iubeşti!
Copilăria este singurul moment al vieţii în care trăim totul la maximă intensitate, în care plângem şi râdem în aceeaşi zi, în care ne supărăm şi iertăm după câteva momente, în care suntem singuri şi totodată cu toată lumea.
           
Când începe şi când se termină copilăria? Nu ştim....

          Ştim doar că Şcoala Gimnazială Bucovăţ are în tradiţie să marcheze această zi într-un mod cu totul special.
În acest an am desfăşurat Ziua de 1 IUNIE după un program ce a cuprins activităţi ce sunt o continuitate a celor desfăşurate în anii anteriori, dar nu numai.
Pentru că timpul ploios nu ne-a permis să ne desfăşurăm activitatea  în aer liber, sala multifuncţională a şcolii a devenit dintr-o dată neîncăpătoare pentru a găzdui toţi copiii din comună. Aşa că, prioritatea au avut-o preşcolarii de la grădiniţă. Au urmat apoi şcolarii mici şi mari. Am pregatit copiilor un maraton al veseliei si al jocurilor insoţit de premii si distracţie pe măsură.  Premiile au fost sponsorizate şi oferite de d-na Calaudia Bucsai, referent cultural şi bibliotecara comunei noastre.
Vă invităm să vă lasaţi fermecaţi de frumuseţea momentelor inedite. 



























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu