marți, 11 septembrie 2012

Grădinița P.N. Bucovăț - Universul copiilor fericiți


Grădiniţa cu Program Normal Bucovăț se aseamănă cu o familie în care membrii ei învaţă să cunoască ceea ce este bine şi sunt ajutaţi ca împreună să realizeze lucruri frumoase, atât pentru binele propriu, cât şi a celor din jur. În mediul acesta liniştit, sigur, atractiv, unde calmul, răbdarea şi buna dispoziţie sunt la ele acasă, toţi cei 50 de copii între 3-6 ani au şanse egale de instruire şi educare.
Procesul instructiv-educativ este modern şi de calitate pentru că există o baza didactico-materială adecvată, se utilizează strategii didactice moderne şi metode de învăţare active, bazate pe joc, care să încurajeze curiozitatea, creşterea încrederii în forţele proprii, capacitatea de a relaţiona cu ceilalţi copii şi cu adulţii.
Preocuparea permanentă a doamnelor educătoare Meda Maria Valentina și Barbu Filoteia este aceea de a adapta activităţile particularităţilor de vârstă şi individuale ale copiilor şi intereselor manifestate de aceştia.Pentru ca mediul educogen este foarte important pentru atragerea copiilor la grădiniță, am pregătit localul cât am putut de bine. Vă invităm să ne faceți o vizită și să vă convingeți….
 




Grupa mare-mijlocie, Educ. BARBU FILOTEIA

Grupa mică-mijlocie, Inst. MEDA MARIA VALENTINA


















     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu