duminică, 22 decembrie 2013

Crăciun fericit!


Dragi copii,

Sărbătorile sunt ocazia așteptată de a ne petrece clipe prețioase împreună cu familia. Bucurați-vă alături de cei dragi de sărbătoarea asta minunată și nu uitați să le arătați părinților cât de mult îi prețuiți și îi iubiți. Învățați să culegeți din fiecare Crăciun sfințenie, bucurie, lumină pe care s-o impărțiți apoi  tot anul cu cei dragi! Vă doresc să aveți un Crăciun ca-n povești, cu multă căldură și armonie în casă și-n suflet, voie bună și un brad plin de cadouri. Crăciun fericit!

Dragi părinți,

Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belsug și fericire!  Frumusețea iernii și dulcele ecou al colindelor să vă aducă multă liniște, căldură și armonie în suflet, alături de cei dragi!

Dragi colegi,

Înconjurați-vă, stimați colegi, de familie și prieteni, bucurați-vă de glasurile colindătorilor! Astfel, spiritul Crăciunului vă va însoți tot anul și dragostea pe care o dăruiți celorlalți vi se va întoarce înzecit! Momentele acestea ne vor ajuta să strângem putere și energie pentru provocările ce ne așteaptă anul viitor! Sărbători fericite!

                           Cu prețuire și drag, prof. Velinca Bogici


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu