vineri, 9 iunie 2017

Timpul trece, amintirile rămân!


Dragi absolvenți ai clasei a VIII-a,
   A sosit și aceasta minunată zi în care v-ați luat rămas bun de la viața de gimnaziu! A fost o zi importantă în viața fiecăruia dintre voi, zi în care ați părăsit școala din Bucovăț, care a reprezentat pentru voi un loc important în calea devenirii voastre. Aici ați adunat amintiri, emoții, regrete, vise.... iar noi, dascălii, v-am fost alături încercând să vă oferim răspunsurile potrivite. V-am învățat ce este cinstea, ce este onoarea și faptul că doar munca vă poate aduce satisfacții garantate, că tinerețea și energia voastră nu trebuie risipite în zadar. 
   Pe parcursul acestor opt ani de școală ați dobândit informații și cunoștințe care vă vor ajuta să înfruntați viața cu toate probleme ei și să studiați în continuare. Să știți că dacă ați închis poarta gimnaziului, deschideți o altă poartă, cea către viața de licean, pe care trebuie s-o priviți ca pe o nouă experiență, ca pe o nouă provocare și încercare. De aceea, eu nu vă doresc decât să știți să alegeți drumul bun în viață! Să puteți depăși orice obstacol al vieții, indiferent cum va fi aceasta! Nu uitați niciodată unde a început educația voastră. Aici, în această comună, locul vostru de baștină, aici unde ați învățat să fiți oameni. Avem încredere în voi!  
   Dragii mei, aveți un drum lung de făcut prin viață. Vă doresc tot binele din lume. Să vă îndepliniți visele, să vă bucurați de viața de licean și să vă găsiți fericirea în tot ceea ce faceți! Dumnezeu să vă fie alături mereu!
Și nu uitați cuvintele lui N. Iorga ”Înțelepciunea vieții e simplă: fă ca pe unde ai trecut tu să fie mai bine decât înainte!”
   
                                                         Cu mult drag, prof. Velinca Bogici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu