miercuri, 14 martie 2018

Gala United Way


Pe 13 martie, la cea de-a 13-a ediție a Galei United Way România, care a avut loc la Hotel Marriott, oameni, organizații și companii care schimbă comunitatea în mai bine au fost răsplătiți pentru rezultatele remarcabile de peste an, obținute prin implicarea în proiectele Fundației United Way România.
La această ediție a Galei, s-au acordat premii unui număr de 23 companii și 45 donatori individuali majori. De asemenea, au fost premiate 12 Centre Comunitare, 3 organizații, 3 voluntari și 5 reprezentanți ai instituțiilor publice, profesori și specialiști din sectorul non-profit. Artiști și designeri români care au sprijinit anul trecut programul United Way România de prevenire a abandonului școlar au urcat și ei pe scena Galei și au fost premiați pentru implicarea lor. Câștigătorii au fost aleși dintr-un total de peste 150 de parteneri United Way: 70 de companii, peste 85 organizații non-profit și instituții care susțin activitatea United Way România, precum și din rândul celor peste 2100 de voluntari care au contribuit cu timpul, cunoștințele și expertiza lor la misiunea United Way.
Gala United Way a fost prezentată de Sonia Argint-Ionescu (TVR) și s-a bucurat de prezența E.S. Hans Klemm, Ambasadorul SUA în România, E.S. Stella Ronner-Grubačić, Ambasadoarea Regatului Olandei în România, E.S. Tamar Samash, Ambasadoarea Israelului în România și a lui Benedikt Saupe, Consilier Adjunct Șef de Misiune, Ambasada Austriei la București.
Printre invitații speciali ai Galei s-a numărat și Gáspár György, psiholog, psihoterapeut pentru copii și adolescenți, cuplu și familie, autor al cărților Copilul Invizibil și Revoluția iubirii.
Organizarea Galei United Way 2018 a fost posibilă cu sprijinul sponsorilor: GlaxoSmithKline, Kinstellar, B-Braun, Raiffeisen Leasing.
La aceasta Gală directorul Școlii Gimnaziale Comuna Bucovăț, prof. Velinca Bogici, și a fost premiată cu Diploma de ”Cea mai buna colaborare in 2018”.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu