duminică, 20 mai 2018

Vizita de lucru a d-nei prof. conf. dr. Rodica Giurgiu

In data de 16 mai 2018 bucuria copiilor nostri a fost mare, deoarece au avut privilegiul sa lucreze cu doamna conf.univ.dr. Rodica Giurgiu, compozitor, muzicolog, cercetator stiintific si cadru didactic la Facultatea de Muzica si Teatru din Timișoara. 
Cu o experiență bogata si vasta in domeniul muzical, doamna conferențiar a raspuns invitatiei scolii noastre si s-a bucurat de initiativa corul de a canta piesele compuse de dumneaei intr-un festival european. 
Copiii vor depune o munca deosebita pentru a interpreta cat mai bine piesele, dar cu o astfel de sustinere, totul va fi mult mai usor.
Este o binecuvântare pentru noi sa lucram piesele compuse de doamna Rodica Giurgiu impreuna cu dansa, pentru ca asa poti afla mai bine si mai usor mesajul pe care a dorit sa-l transmita prin muzica in momentul in care a compus respectivele piese.
Cred ca aceasta colaborare ne va ajuta sa intelegem mai bine mesajul pe care muzica doreste sa ni-l transmita, ca apoi, prin ea, sa devenim mai buni, dar si sa influentam pe cei din jurul nostru in bine!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu