sâmbătă, 8 iunie 2019

Intâlnire emoționantă după 52 de ani


Astăzi școala noastră a fost încărcată de emoție datorată unui eveniment în premieră: revederea de 52 de ani a generației 1967. Astfel, clopotelul a sunat din nou pentru promotia clasei a VIII-a din anul școlar 1966-1967, care s-a intalnit dupa 52 de ani pentru a marca asa cum se cuvine momentul.
N-au lipsit nici lacrimile pricinuite de emotia revederii, iar in amintirea colegilor și profesorilor  care nu mai sunt printre noi s-a tinut un scurt moment de reculgere.
Foștii elevi au ascultat din nou Gaudeamus Igitur, după care directoarea școlii, Velinca Bogici, le-a transmis câteva cuvine, ca mai apoi să aibă loc strigarea catalogului de către fostul diriginte, Gheorghe Stanciu.
Dl. primar, Tiberiu Jivan, prezent la eveniment, a subliniat că ” mai rar se întâmplă ca absolvenții clasei a VIII-a să se reîntâlnescă după o anumită perioadă, la fel cum se marchează terminarea liceului sau a facultății”. Și totuși, iată, astăzi, sâmbătă, 7 iunie 2019, la Școala Gimnazială Bucovăț, am asistat la momente emoționante, puse la cale de doi colegi din acea vreme – Toma Pescariu și Ana Marcu.
Întâlnirea a continuat în nota caracteristică unor astfel de evenimente și s-a încheiat cu o acțiune de suflet, cu o cascadă de emoții pozitive și cu calde amintiri.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu