sâmbătă, 16 aprilie 2022

”Cupa Bucovăț”

 "Campionii continua sa joace pana cand vor avea succes". (Billie Jean King).

Astăzi terenul de fotbal din comuna noastră a găzduit prima competiție sportivă, ”Cupa Bucovăț” – ediția I, dedicată copiilor din clasele primare. La acest turneu au participat 10 echipe din județ și a fost organizat de Primăria Bucovăț în colaborare cu echipa de fotbal a comunei.
Suntem mandri de toti copiii noștri participanti la prima lor competitie si ne dorim ca pe viitor din ce in ce mai multi copii sa-si indrepte atentia spre practicarea unui sport. Sportul inseamna o dezvoltare armonioasa atat fizică cat si intelectuală.
Vrem sa credem ca acest turneu, a fost un prim pas in a trezi interesul copiilor din aceasta comuna si ne dorim ca de acum incolo sa fie organizate tot mai multe evenimente de acest fel. Ne dorim sa avem tot mai multi copii interesati de sport.
Astazi, echipa noastra a dovedit ca poate face fata cu brio unei competitii sportive, desi a fost proaspat formata, suntem convinsi ca implicarea, daruirea si disciplina copiilor îi poate conduce la performanta. Bravo copii! Prof. Militaru Alin





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu