duminică, 10 decembrie 2017

Un copil, o stea! - Festival național

Astazi corul ”Consonante” al scolii noastre, sub indrumarea domnului prof. Daniel Alex Milencovici, a abtinut premiul II la Festivalul Național de creație si interpretare. Va multumesc, dargii mei copii, va felicit si va apreciez mult! Ii multumesc si domnului profesor pentru acest premiu adus scolii noastre! Îi multumesc pentru orele de muncă neremunerate petrecute alături de voi si pentru dragostea cu care va inconjoara! Munca si seriozitatea cu care ati lucrat cu totii la orele de cor, au dat rezultate. Acum ati vazut ca doar munca serioasă poate aduce rezultate si va indemn sa nu va opriti! Numai munca serioasa poate contribui la rezultate si progres! Urmeaza si alte concursuri si alte premii cu siguranță! Sunt convinsa ca printre voi se ascund talente inca nedescoperite!!! Avem copii talentati si profesori devotati, care se implica in tot ceea ce fac!
Am fost tare bucuroasă si tare mandra cand v-am vazut pe scenă, fericiti, zambareti si minunati! Pentru asta merita sa fii dascal!!!!!
Apoi premiile voastre individuale: Ladar Larisa, premiul II, Dumitra Evelin, premiul III, Bucsai Rebeca, premiul III, Chiribuca Bianca si Luiza, premiul III, Obreja Maia, mentiune, Draghici Valentina si Draghici Ionela, mentiune, toate au contribuit ca scoala noastra sa iasa din anonimat si sa se pozitioneze in randul scolilor de valoare din judetul Timis!
Multumesc si pe acesta cale parintilor vostri care ne sunt alaturi si care apreciaza tot ceea ce facem noi, dascalii acestei scoli!
Multumesc doamnelor Diana Crisan si Lavinia Paraschiva care ne-au insotit si ne-au fost un ajutor de nadejde in organizarea si gestionarea problemelor legate de concurs.
Desigur ca fara ajutorul primariei noastre si fara implicarea domnului viceprimar Pop Gheorghe, care ne-a asigurat transportul, nu am fi putut participa la acest concurs! Le multumesc si pe acesta cale!
Dragii mei, acum tot Bucovățul asteapta cu nerabdare sa va vada la serbarea de Craciun!



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu