marți, 1 septembrie 2020

La inceput de drum

 


Dragi părinți,

În curând vom începe cursurile școlare. Școala Gimnazială Bucovăț vă funcționa pe scenariul ”verde”, adică ”toți în sala de clasă”.  Noi ne dorim foarte mult să revenim, alături de copii, la școală. Și pentru că acest lucru să se facă în siguranță, depunem eforturi considerabile: curățenie, dezinfecție, deratizare, platforma online, refacere rețea Wi-Fi, căutarea de noi spații pentru asigurarea distanțarii. Suntem conștienți că sunt multe, mult mai multe nevoile, avem o listă întreagă care începe "De făcut....". Dar alegem să prioritizăm si să lucrăm cu resursele puse deja la dispoziție, să găsim soluții punctuale, pentru fiecare problemă.

Acesta este momentul în care vă rugăm să ne fiți, ca de fiecare dată, alături. Dorim să oferim copiilor, nu doar un mediu potrivit pentru a se dezvolta și a crește, ci și o echipă de adulți responsabili, care pot răspunde nevoilor copiilor noștri.

În media auzim tot felul de scenarii, de frustrări, prea puține soluții, prea multe cereri și multă multă înverșunare. Iar aici, la scoală, la firul ierbii, lucrurile nu stau chiar așa. Avem insă nevoie de soluții și de la dumneavoastră. Și de răbdare și de ințelegere. Vă asigurăm insă, că aici, la școală, veți găsi în echipa noastră deschidere și grijă, respect si pasiune pentru ceea ce facem.

De acum vom insista pe regula "Masca Obligatorie" și distanța fizică (pe cat posibil). Vom reveni cu materiale utile și informații.

Vă mulțumim din suflet pentru tot - încredere, sprijin, grija - si vă asiguram de respectul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu