vineri, 15 ianuarie 2021

Mulțumiri pentru 45 de ani de activitate didactică

 

Stimată Doamna Barbu Filoteia Maria,

   După 45 de ani de activitate didactică, 45 de ani de dăriure, de implicare, de construire de caractere, a ajuns ziua când ați optat pentru ieșire la pensie.

 Noi, colegii de la Școala Gimnazială Bucovăț, preșcolarii D-voastră ”de azi” și ”de ieri”, părinții copiilor, precum și întreaga noastră comunitate, ne exprimăm respectul și aprecierea pentru dragostea, perseverența și modul exemplar în care v-ați dedicat profesiei de EDUCATOR și vă adresăm  mulțumiri sincere pentru efortul depus.

     Munca la catedră este dificilă, delicată, dar cu multe satisfacții. Nu întotdeauna ați avut copii cuminți, nu întotdeauna ați avut materiale și mijloace didactice suficiente și de calitate, dar cu răbdare, dragoste și devotament pentru aceasta profesie ati reușit sa-i pregătiți pe toți pentru viață. Mulți foștii D-vostră preșcolari sunt acum oameni realizați în comunitatea noastră, în țară și chiar în străinătate.

      Cu gândul că încheierea anumitor etape în viață reprezintă viitoarele oportunități, vă dorim sănătate deplină, fericire alături de cei dragi și să vă bucurați de pensie cât mai mulți ani!

            Mulțumiri și felicitări pentru întreaga activitate!

                                                                                        colegii


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu